ПростКеър грижа за простатата 360 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005807
Код на производителя: 4186

Естествен продукт срещу проблеми с простата и уринарния тракт

ПростКеър грижа за простатата 360 мг 90 капсули Natural Factors съдържа само стандартизирани екстракти. Стандартизираните екстракти гарантират правилното количество активни вещества и чистотата на състава. Супер ефективна и доказана във времето комбинация от сао палмето, пигеум, ленено масло и масло от тиквени семена, която допринася за поддържането на нормалното състояние на простатата в дългосрочен план. Просткеър е на изключително атрактивна цена! Разфасовката стига за период от 1 месец.

При проблеми с простата:

Увеличената простата е състояние, свързано основно с напредването на възрастта, при което настъпват проблеми с ходенето по малка нужда. Болка при уриниране, постоянно усещане за непълно изпразване на мехура, намаляване потока и силата на урината, внезапни, чести и неконтролируеми позиви, включително през нощта.

Просткеър (ProstCare) е природен продукт, чиито прием доказано облекчава симптомите при доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза и улеснява уринирането.

Как действат съставките в Просткеър:

  • Маслото от тиквени семена е богато на цинк, за който е известно, че допринася за намаляване размера на простатата
  • Стандартизираният до 85-95% екстракт от сао палмето, е богат на мастни киселини, естери и стероли, които поддържат нормалното функциониране на пикочния мехур и спомагат за пълното му изпразване.–Екстрактът от пигеум (африканска слива) също е много ефикасен и често се използва в урологията за подобряване на състоянието в случаи на доброкачествена хиперплазия на простатата
  • Лененото масло има противовъзпалително действие, което значително облекчава болката и дискомфорта при уголемена простата

Приемът на Просткеър не води до нежелани странични ефекти. Просткеър може да се използва самостоятелно или като подкрепяща терапия, съчетана с традиционнната.

Приложение:
Специално разработена синергична комбинация от Сао Палмето и Пигеум, допринасяща за нормалното функциониране на простатата и на пикочо-половата система при мъжете.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 софтгел капсули дневно

Съдържание: в 1капсула дн.доза (3 капсули)
Сао Палмето 80 mg 240 mg
стандартизиран до 85-95% свободни мастни киселини, естери и стероли    
свободни мастни киселини, естери и стероли    
Пигеум 20 mg 60 mg
стандартизиран екстракт до 13% стероли    
Тиквено масло (семена) 130 mg 390 mg
Ленено масло (семена) 130 mg 390 mg


Други съставки: Желатин(капсула), слънчогледов лецитин, жълт пчелен восък.


31,11 лв. 20.40лв.

Начин на приемане

Приемайте по 3 софтгел капсули на ден.

Каква цел има

За правилната дейност на простатата и пикочо-половата система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 90 софтгел капсули
Количестно на доза 3.00 капсули

За Сау Палмето Виж всички 9 продуктa

Сау Палмето е за всички мъже в зряла възраст, които са предразположени към нарастване размера на простатата. Макар на билката да се придават чудодейни свойства на афродизиак, научните изследвания не потвърждават това. Ефектът от нея е най-вече предпазващ и профилактичен.

Коментари към ПростКеър грижа за простатата 360 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу проблеми с простата и уринарния тракт ПростКеър грижа за простатата 360 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Сау Палмето на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.