Protein 85

Продукт №: G003415
Код на производителя: 976

Протеин

  • Марка:
  • Вкус: Банан, Ванилия, Шоколад, Ягода

Специалната формула от 3 протеинови съставки е изцяло подбрана, за да достигне висока биологична стойност - BV 124, и за да могат протеините да се разфраждат и усвояват постепенно.

Следователно Protein 85 е перфектен избор, ако искате да осигурите на организма си материал за изграждане на мускулна маса в дългосрочен  план. За тези, които водят активен начин на живот, включихме 10 важни витамина за по-успешно усвояване на протеините.


Protein 85 е уникална формула от балансирани протеини, която набляга на структурата на мускулите, съобразявайки се с нашите изчисления. Успеха на Protein 85 зависи от хранителните ви навици и употребата на добавки .С помощта на Peak Protein 85 ще осигурите на организма си непрекъснат прием на протеини и аминокиселини, което ще доведе до нарастване на мускулната и силата Ви.


58.44лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

От една до три дози на ден.

Каква цел има

За покачване на чиста мускулна маса и сила. За по-бързо възстановяване след тренировка.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 40дози
Количество в опаковка 1.000кг.
Количестно на доза 0.03.кг.
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 4.4гр. 0%
Л-Леуцин 9.0гр. 0%
Протеин 83.7гр. 0%
Въглехидрати 3.5гр. 0%
Бета Аланин 4.1гр. 0%
Л-аргинин 4.1гр. 0%
Л-Глутамин 23.5гр. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Protein 85

Добави коментар
Протеин Protein 85 не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.