Protein Bar / 25 х 65gr.

Продукт №: G005480
Код на производителя: VT13

Протеинови барове

  • Марка:

Този продукт съдържа суроватъчен протеин концентрат от най-висок клас, той се усвоява по-бързо в организма и осигурява на мускулите всичките нужни и полезни съставки. Суроватъчният протеин концентрат стимулира растежа на чиста мускулна маса, без да повишава нивото на мазнини в тялото. Този протеин има благоприятно действие върху храносмилателната система, намалява нивото на холестерол и подобрява ченодробната функция. Суроватъчният протеин концентрат е мощен имуностимулатор и има свойства да нормализира кръвното налягане.


190.64лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 бар дневно по време на тренировки.

Каква цел има

Намалява нивото на холестерол

Стимулира изгарянето на мазнини

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25
Количество в опаковка 1625
Количестно на доза 65.00
Съставка Грамаж Процент
Протеин 19,6г 0%
Въглехидрати 27,6г 0%
Калории от мазнини 6,8г 0%

За Протеинови десерти Виж всички 85 продуктa

В спортното хранене този тип барове се използват като междинни закуски или спешен източник на протеини и качествени калории в случаи на пропуснато хранене през деня. По макронутриентен състав различаваме високовъглехидратни, нисковъглехидратни, високо мазнинни-нисковъглехидратни и балансирани протеинови барове.

Коментари към Protein Bar / 25 х 65gr.

Добави коментар
Протеинови барове Protein Bar / 25 х 65gr. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови десерти на , моля свържете се с нас на 0879202042.