Protein Bar 50 / 50g.

Продукт №: G003659
Код на производителя: 16319

Протеинов десерт и заместител на хранене

  • Марка:

Всеки десерт предоставя 35 гр протеин, без излишни въглехидрати и мазнини и страхотен заместител на хранене, особено когато си на път. PEAK Protein Bar 70 е протеинов десерт с изчислено съотношение на аминокиселини и отличен хранителен профил. Той е първокачествен източник на протеини и аминокиселините, нужни за интензивен мускулен растеж, работеща хормонална функция и здравословен организъм. Всеки десерт съдържа 50% протеин от три важни протеинови източници и по-малко от 1% мазнини, което го прави много подходящ за хора, подложени на режим за намаляване на тегло. Този протеинов бар е пълноценен заместител на сладкиши за спортисти и активни хора и е особено подходящ за консумация в движение или по всяко време, когато имаш нужда от известно количество протеин.

 


6.27лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Начин на приемане

От един до три бара на ден.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и сила.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 1 бар
Съставка Грамаж Процент
Протеин 25 гр. 0%
Въглехидрати 5 гр. 0%
Общо Калории <0.05 гр. 0%

За Протеинови вафли Виж всички 57 продуктa

Протеинови вафли-Потеиновите и енергийни барове и десрти  са удобни и здравословни бързи закуски, хранителни заместители, с витамини и минерали. Характеризират се с различно съдържание на протеин, въглехидрати и мазнини и свързаните с тях вкусове.

Коментари към Protein Bar 50 / 50g.

Добави коментар
Протеинов десерт и заместител на хранене Protein Bar 50 / 50g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови вафли на , моля свържете се с нас на 0879202042.