Flash Protein Bio Fit 2268 гр

Продукт №: G003230
Код на производителя: dlr131

Протеинов продукт за покачване на мускулна маса

FLASH PROTEIN е хранителна добавка, която съдържа суроватъчен протеинов изолат и концентрат, млечен протеинов изолат и яйчен албумин.

След натоварващи тренировки, мускулните аминокиселини намаляват и бързата абсорбация на протеини дава възможност за тяхното бързо възстановяване. Освен това, протеините дават възможност за регулиране на азотния баланс в организма дори и след приключването на тренировката.

FLASH PROTEIN съдържа аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и глутамин, които спомагат бързото възстановяване. За още по-бърза абсорбация са добавени и храносмилателни ензими. 


173,93 лв. 104.90лв.

Начин на приемане

Разтваря се една дозираща лъжица в 300 милилитра нискомаслено мляко или вода и се приема след тренировка. За по-добри резултати да се приема между храненията или вечер и да не се превишава приемът от 2 до 4 дози на ден. 

Каква цел има

  • За бързо възстановяване.
  • За регулиране азотния баланс.
  • За покачване на мускулната маса.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 26
Количество в опаковка 2.268 гр.
Количестно на доза 0.09 гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 25 гр. 0%
Въглехидрати 5 гр. 0%
Захари 2 гр. 0%
Фибри 1 гр. 0%

За Протеини Виж всички 357 продуктa

Протеинът е основен елемент за изграждането на елементите на човешкото тяло.Мускулите, органите и имунната система са изградени предимно от протеини.Протеинът представлява матрица о 22 аминокиселини някои от тях се организмът не може да синтезира сам. 13 от тези аминокиселини тялото синтезира само в организма останалите 9 с наричат незаменими аминокиселини.Незаменимите аминокиселини могат да се добавят чрез хранителни добавки както и от високо протеинови животински източници.

Коментари към Flash Protein Bio Fit 2268 гр

Добави коментар
Протеинов продукт за покачване на мускулна маса Flash Protein Bio Fit 2268 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеини на Bio Fit, моля свържете се с нас на 0879202042.