Протеин Pepto Whey Bio Fit 5lb 2268 гр

Продукт №: G003233
Код на производителя: dlr132

Протеинов продукт за покачване на мускулна маса

  • Марка: Bio Fit
  • Вкус: Шоколад

Pepto Whey е микропептидна формула на суроватъчен хидролизат, която е най-бързо абсорбиращия се протеин, състоящ се от над 50% ди и три-пептиди.

Прибавени са е аминокиселини с разклонена верига (BCAA), което засилва действието на мускулно изграждане и прекратяване на катаболитните действия.

Продуктът съдържа изключително малко мазнини и въглехидрати и в него липсва холестерол и лактоза. Протеинът се усвоява бързо от клетките и спомага тяхното ефективно нарастване и насищане на тялото с необходимата доза глутамин.

 

 


208,71 лв. 94.40лв.

Начин на приемане

Добавят се 30 грема от продукта към 200 милилитра студено мляко или вода и се разклаща или разбърква добре. Може да бъде консумирано по което и да е време на деня.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За прекратяване на катаболните процеси.
  • За бързо възстановяване след натоварващи тренировки.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 2.270 кг.
Съставка Грамаж Процент
Натрий 135 мг. 5%
Калории от мазнини 7.65 гр. 0%
Мазнини (наситени) 0.42 гр. 0%
Общо Мазнини 0.85 гр. 1%

За Протеини Виж всички 357 продуктa

Протеинът е основен елемент за изграждането на елементите на човешкото тяло.Мускулите, органите и имунната система са изградени предимно от протеини.Протеинът представлява матрица о 22 аминокиселини някои от тях се организмът не може да синтезира сам. 13 от тези аминокиселини тялото синтезира само в организма останалите 9 с наричат незаменими аминокиселини.Незаменимите аминокиселини могат да се добавят чрез хранителни добавки както и от високо протеинови животински източници.

Коментари към Протеин Pepto Whey Bio Fit 5lb 2268 гр

Добави коментар
Протеинов продукт за покачване на мускулна маса Протеин Pepto Whey Bio Fit 5lb 2268 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеини на Bio Fit, моля свържете се с нас на 0879202042.