Протектор за уста Gel Max Shock Doctor

Продукт №: G006497
Код на производителя: 6100A

Протектор за зъби с гел покритие

  • Марка: SHOCK DOCTOR
  • Размер: За възрастни, За деца и юноши
  • Цвят: Винено червен, Лилав, Оранжев, Син, Черно/Синьо

Протектор за уста Gel Max Shock Doctor има екзоскелетна шокова рамка – технология, която Ви дава максимална протекция от удари. Има и Gel-Fit™ покритие – даващо Ви възможност за напълно индивидуално и абсолютно плътно пасване на протектора към вашата челюст. Многослойната конструкция придава защита и плътност, която никой друг протектор не може да Ви даде. Екстремно удобен и пасващ протектор, който Ви дава не само сигурност, а и уникален комфорт, назъбник на който може да разчитате винаги и който никога няма да Ви предаде. Той притежава многослойна конструкция, която го прави лесен за употреба и подходящ както за млади, така и за професионални спортисти. В комплекта се включва и кутия за лесно и удбоно съхранение.

 

Инструкции за  употреба:

1) Сварете вода в подходящ съд, след което махнете съда от нагряващия източник. Незабавно пъхнете протектора във водата за 10 - 12 секунди.

2) Оближете устните си преди да поставите протектора в устата си. Внимателно поставете протектора към всички горни зъби. Стиснете долните зъби силно и натиснете с езика към небцето. Със силно засмукване извадете всичкия въздух и вода. Използвайте пръстите си, за да притиснете протектора плътно към венците си.

3) Изплакнете протектора със студена вода за около 30 секунди, за да се втвърди.

4) Ако не сте успели да получите правилната форма от първия път, повторете процедурата.

5) За да премахнете излишния материал  причиняващ дискомфорт, можете да подрежете протектора с малки ножици.


36.00лв.

За Протектори за уста Виж всички 34 продуктa

Протекторите за уста са изключително важни и полезни за всеки, който практикува контактни спортове: MMA, бокс, кик-бокс и др. Могат да се използват както от деца, така и от възрастни.Протекторите за уста са подходящи и за хора, които в момента носят поставени шини или други зъбни приложения. Контузиите в тази област могат да нарушат структурата им, а такива поражения могат да се предотвратят с носенето на назъбник.

Коментари към Протектор за уста Gel Max Shock Doctor

Добави коментар
Протектор за зъби с гел покритие Протектор за уста Gel Max Shock Doctor не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протектори за уста на SHOCK DOCTOR, моля свържете се с нас на 0879202042.