Протектор за уста Gel Nano с вкус Shock Doctor

Продукт №: G006500
Код на производителя: 6803A

Протектор за зъби с гел слой и различен вкус

  • Марка: SHOCK DOCTOR
  • Вкус: Дъвка, Лимон, Малина, Портокал, Пунш
  • Размер: За възрастни, За деца и юноши

Протектор за уста Gel Nano с вкус Shock Doctor има Fusion система за овкусяване, която интегрира вкусови частици в съставните части на протектора, даващи Ви дълготрайно избрания от Вас вкус. Екзоскелетната шокова рамка Ви дава максимална протекция от удари. Gel-Fit™ покритие Ви дава възможност за напълно индивидуално и абсолютно плътно пасване на протектора към вашата челюст. Многослойната конструкция придава защита и плътност, която никой друг протектор не може да Ви даде. В комплекта е включена кутия за по - лесно пренасяне и съхранение.

 

Инструкции за  употреба:

1) Сварете вода в подходящ съд, след което махнете съда от нагряващия източник. Незабавно пъхнете протектора във водата за 10-12 секунди.

2) Оближете устните си преди да поставите протектора в устата си. Внимателно поставете протектора към всички горни зъби. Стиснете долните зъби силно и натиснете с езика към небцето. Със силно засмукване извадете всичкия въздух и вода. Използвайте пръстите си, за да притиснете протектора плътно към венците си.

3) Изплакнете протектора със студена вода за около 30 секунди, за да се втвърди.

4) Ако не сте успели да получите правилната форма от първия път, повторете процедурата.

5) За да премахнете излишния материал  причиняващ дискомфорт, можете да подрежете протектора с малки ножици.


61.00лв.

За Протектори за уста Виж всички 34 продуктa

Протекторите за уста са изключително важни и полезни за всеки, който практикува контактни спортове: MMA, бокс, кик-бокс и др. Могат да се използват както от деца, така и от възрастни.Протекторите за уста са подходящи и за хора, които в момента носят поставени шини или други зъбни приложения. Контузиите в тази област могат да нарушат структурата им, а такива поражения могат да се предотвратят с носенето на назъбник.

Коментари към Протектор за уста Gel Nano с вкус Shock Doctor

Добави коментар
Протектор за зъби с гел слой и различен вкус Протектор за уста Gel Nano с вкус Shock Doctor не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протектори за уста на SHOCK DOCTOR, моля свържете се с нас на 0879202042.