Psyllium Husk Powder 100 гр

Продукт №: G002464
Код на производителя: 16127

Люспи на псилиум

BULK POWDERS Psyllium Husk Powder е хранителна формула с високо съдържание на фибри от люспите на псилиум хуск. Това са ценни хранителни вещества за здравословно храносмилане и контрол върху телесното тегло.

Растението псилиум хуск (бял живовляк) е отличен източник на разтворими фибри. Хранителния режим на повечето хора с динамично ежедневие се характеризира с ниско съдържание на фибри. Тези хранителни вещества са изключително полезни, т.к. осигуряват чувство на ситост и подобряват храносмилането. 

 
BULK POWDERS Psyllium Husk Powder съдържа фино смлени люспи от псилиум хуск с висока коцентарция на диетични фибри. Това е около 14 пъти повече в сравнение с овесените ядки. Полезните фибри прочистват дебелото черво, подобряват усвояването на витамини и минерали, поддържат ниски нива на холестерол и регулират кръвната захар. Те действат като гъба, която абсорбира водата и токсините, преминава през червата и съдейства за изхвърляне на вредните вещества. 

27,83 лв. 20.00лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Смесете около 2 гр с 350-500 мл вода или с храна.

 

Каква цел има

 Добро храносмилане,ефективен контрол на телсното тегло,детоксикация

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100 гр
Количестно на доза 2.00 гр

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Psyllium Husk Powder 100 гр

Добави коментар
Люспи на псилиум Psyllium Husk Powder 100 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.