Psyllium Husks 500 мг 180 вакумирани капсули

Продукт №: G002568
Код на производителя: 14787

Фибри

Съществуват два вида Фибри (Psyllium Husk), водоразтворими и водонеразтворими.

Продуктът Фибри (Psyllium Husk) спомага за стабилизирането на кръвната захар, като действа на панкреаса за отделянето на по-голямо количество  инсулин,  както и  контролирането разпадане на гликоген . Фибрите на марката HAYA Labs  Psyllium Husk подпомагат и  потискат синтеза на холестерол в черния дроб и намаляват кръвните нива на лошия холестерол  и триглецириди във кръвта,  като по този начин  намаляват риска от развитие на атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания. Освен това Фибрите Psyllium Husk са важни за производството на много важни  защитни имунни клетки,  антитела,  левкоцити и така наречените цитокини. 

•    Фибри от известният индийски хвощ

•    За здрав храносмилателен тракт в организма

•    Висока Профилактика на чревната система


38,65 лв. 29.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 4 капсули на ден.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и подържане на въглехидратните нива.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 180 капсули
Количестно на доза 4.00 капсули

За БИО Продукти Виж всички 25 продуктa

Ние в GoFit Ви предлагаме голямо разнообразие от био продукти.  Почвата, върху която растат био културите, трябва да е чиста от химикали за период от поне три години. Храната на животните, които дават био продукция (мляко, яйца), трябва също да е продукт на био земеделието. Биологичните продукти не са генетично манипулирани и са изключително полезни. Някои от био продуктите, с които разполагаме са био кафе, био чайове, био сокове, био козметика, различни био и храни и други.

Коментари към Psyllium Husks 500 мг 180 вакумирани капсули

Добави коментар
Фибри Psyllium Husks 500 мг 180 вакумирани капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други БИО Продукти на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.