Pure ALA 180 капсули

Продукт №: G002441
Код на производителя: 5084

Алфа липоева киселина

Pure ALA съдържа алфа липоевата киселина, хранителна добавка за организма с доказани антиоксидантни свойства. ALA подобрява усвояването на хранителни вещества от храната, преобразувайки я в чиста енергия. Pure ALA съдържа мощни съставки, които съдействат за намаляване на телесното тегло и регулиране на кръвната захар. 

Pure ALA е силен антиоксидант, когато присъства в клетките в т.нар. свободно състояние. Тя спира вредното действие на свободни радикали върху клетките, защитава митохондриите и ДНК-то и забавя процесите на стареене.  

Pure ALA е изключително ефективна добавка за насърчаване на растежа на мускулна маса и сила. Тя увеличава издръжливостта по време на интензивно физическо натоварване, като подпомага преноса на хранителни вещества в мускулите.  

Pure ALA неутрализира натрупването на мазнини в тялото. Алфа липоевата киселина има благоприятно действие в комбинация с витамин C и Е, т.к. значително подобрява тяхната ефективност. 


94,09 лв. 70.00лв.

Начин на приемане

1 капсула на ден по време на хранене

Каква цел има

 

  • Повишава издръжливостта
  • Увеличава мускулната маса
  • Стимулира усвояването на хранителните вещества
  • Регулиране на кръвната захар
  • Забавя процесите на стареене

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Съставка Грамаж Процент
Алфа липоева киселина-АЛА 300 мг. 0%

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към Pure ALA 180 капсули

Добави коментар
Алфа липоева киселина Pure ALA 180 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.