PURE CASEIN 1814 гр

Продукт №: G001197
Код на производителя: PN6824

Бавноусвоим протеин

  • Марка: PURE Nutrition
  • Вкус: Двоен Шоколад, Курабийки с Крем

PURE CASEIN 1814 гр е идеалният протеин за прием вечер преди сън, когато тялото остава без храна. Сравнен със суроватъчния протеин, Pure Casein отнема много повече време, за да бъде разграден до аминокиселини. Казеинът е бавно-разградим протеин поради способността си да формира „гел“ в стомаха, което позволява бавен и постоянен поток от аминокиселини към мускулите. Според изследвания приемът на казеин доставя най-големи количества аминокиселини 3-4 часа след прием. Общото количество аминокиселини от една доза може да продължи да се усвоява до 8 часа. Точно поради тази причина Pure Casein e по-удачен за прием вечер, в сравнение с който и да било протеин.

Протеините са градивнтие единици, нужни на тялото, за да изгражда мускули. Суроватъчният протеин е най-разпространеният и най-известен протеин на пазара. Ако не приемате достатъчно количество протеини тялото няма как да изгради мускулни клетки. Препоръчва се приемът на 2г белтъчини (от храна и суплементи) за всеки килограм телесно тегло дневно.

За най-добри резултати разделете дневния прием на белтъчини на 3-6 малки приема на всеки 2-3 часа. Най-добрата опция за последно хранене през деня е доза бавно разградим Pure Casein.

Тези от вас, които водят динамичен и стресов начин на живот, приемът на качествена храна на всеки 2-3 часа не винаги е възможно, а понякога дори невъзможно! Сега вече има решение. Смесете една доза Pure Casein с вода, мляко или друга любима напитка – вече имате шейк, който успешно ще замести 1 или 2 хранения! Pure Casein може да се добавя към сутрешната доза овесени ядки или към всяка друга храна, с цел увеличаване на белтъчното съдържание.

 

Начин на употреба:

Смесете една доза Pure Casein със 250мл вода или мляко по ваш избор. Приемайте 2-3 шейка дневно, за да задоволите протеиновите си нужди.


100.00лв.

Начин на приемане

Смесете една супена лъжичка Pure Casein с 250 мл вода или мляко. Консумирайте Pure Casein два до три пъти на ден веднага след физическа активност, сутрин и преди лягане.

Каква цел има

За възстановяване след и по време на тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 76
Количество в опаковка 1814 г.
Количестно на доза 23.87 г.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 23 г. 0%
Въглехидрати 2г. 0%
Общо Калории 109ккал. 0%
Мазнини (наситени) 0.5г. 0%
Общо Мазнини 0.5г. 0%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към PURE CASEIN 1814 гр

Добави коментар
Бавноусвоим протеин PURE CASEIN 1814 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.