PURE CASEIN 908 гр

Продукт №: G001196
Код на производителя: PN6817

Бавноусвоим протеин

  • Марка: PURE Nutrition
  • Вкус: Двоен Шоколад, Курабийки с Крем

PURE CASEIN 908 гре идеалният протеин за прием вечер преди сън, когато тялото остава без храна. Сравнен със суроватъчния протеин, той отнема много повече време, за да бъде разграден до аминокиселини. Казеинът е бавно-разградим протеин поради способността си да формира „гел“ в стомаха, което позволява бавен и постоянен поток от аминокиселини към мускулите. Според изследвания приемът на казеин доставя най-големи количества аминокиселини 3-4 часа след прием. Общото количество аминокиселини от една доза може да продължи да се усвоява до 8 час. Точно поради тази причина Pure Casein e по-удачен за прием вечер, в сравнение с който и да било протеин.

Протеините са градивнтие единици, нужни на тялото, за да изгражда мускули. Суроватъчният протеин е най-разпространеният и най-известен протеин на пазара. Ако не приемате достатъчно количество протеини тялото няма как да изгради мускулни клетки. Препоръчва се приемът на 2г белтъчини (от храна и суплементи) за всеки килограм телесно тегло дневно.

За най-добри резултати разделете дневния прием на белтъчини на 3-6 малки приема на всеки 2-3 часа. Най-добрата опция за последно хранене през деня е доза бавно разградим Pure Casein.

Тези от вас, които водят динамичен и стресов начин на живот, приемът на качествена храна на всеки 2-3 часа не винаги е възможно, а понякога дори невъзможно! Сега вече има решение. Смесете една доза Pure Casein с вода, мляко или друга любима напитка – вече имате шейк, който успешно ще замести 1 или 2 хранения! Pure Casein може да се добавя към сутрешната доза овесени ядки или към всяка друга храна, с цел увеличаване на белтъчното съдържание.

 

Начин на употреба:

Смесете една доза Pure Casein със 250мл вода или мляко по ваш избор. Приемайте 2-3 шейка дневно, за да задоволите протеиновите си нужди.


55.00лв.

Начин на приемане

Смесете една супена лъжичка Pure Casein с 250 мл вода или мляко. Консумирайте Pure Casein два до три пъти на ден веднага след физическа активност, сутрин и преди лягане.

Каква цел има

За възстановяване след и преди тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 76
Количество в опаковка 908 г.
Количестно на доза 11.95 г.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 23 г. 0%
Въглехидрати 2г. 0%
Общо Калории 109ккал. 0%
Мазнини (наситени) 0.5г. 0%
Общо Мазнини 0.5г. 0%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към PURE CASEIN 908 гр

Добави коментар
Бавноусвоим протеин PURE CASEIN 908 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.