PURE INOSINE 100 капсули х 500 мг

Продукт №: G000907
Код на производителя: PN1707

Продукт за енергия

PURE INOSINE 100 капсули х 500 мг е пуринов нуклеотид, който се съединява с рибоза и формира изграждащите блокове на Аденозин Три-Фосфат, ДНК и РНК, всички нужни елементи за генерирането на нови клетки и производството на енергия.

Аденозин Три-Фосфат е основната единица енергия на клетъчно ниво и е важен за всички процеси, при които се произвежда енергия и кислород. Метаболично, Inosine е прекурсор на редица нуклеотиди и участва в обмяната на въглехидрати при цикъла на Кребс.

Inosine е силен производител на Аденозин Три-Фосфат, който е основния източник на енергия в тялото. Влияе пряко върху повишаването на мускулната издръжливост и увеличава работоспособността на мускулите. Освен това, Inosine има и силно влияние върху обработката и доставянето на кислород до мускулните клетки.

Pure Nutrition 100% Inosine влияе върху сърдечната функция, подобрява обработването и транспортирането на повече кислород, което пряко води до увеличаване на аеробната издръжливост.

Затова Inosine е най-подходящ за употреба преди физическа активност. Особено подходящ за спортове, при които се изисква голям аеробен капацитет, каквито са бягането на дълги разстояния, колоездене, плуване, някои колективни спортове.

Поради влиянието си върху сърдечната система, Inosine действа като кардиопротектор, като оптимизира сърдечната функция и помага за предотвратяването на сърдечни заболявания. Inosine стимулира и имунната система, като неутрализира множество вируси и противодейства на вирусните инфекциите. Именно затова, Inosine се използва успешно за подсилване на имунната система и лечение при вирусни заболявания.

Начин на употреба:
Приемайте 2 капсули, 1-2 пъти дневно. Препоръчителен е приема преди тренировка.


55.66лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 2 капсули, 1-2 пъти дневно. Препоръчителен е приема преди тренировка.

Каква цел има

Продукта се препоръчва за повече сила, енергия и въздух.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 2.00

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към PURE INOSINE 100 капсули х 500 мг

Добави коментар
Продукт за енергия PURE INOSINE 100 капсули х 500 мг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.