CGT BLAST - 600 г.

Продукт №: G001158
Код на производителя: PN1575

Комбинация от креатин, глутамин и таурин

CGT Blast съдържа  глутамин - най-изобилстващата аминокиселина в човешкото тяло. Глутаминът е необходим за всеки интензивно трениращ, защото след тежко физическо натоварване, нивата на глутамин в тялото спадат рязко и това засила процесите на разграждане на мускулна тъкан. Приеман преди и след тренировка, глутаминът предпазва мускулната тъкан от разпад и подобрява възстановяването . CGT Blast съдържа креатин монохидрат, една от най-ефективните добавки за сила и мускулна маса. Той въздейства върху увеличаването на експлозивността, силовата издръжливост и намалява времето за енергийно възстановяване между сериите.CGT Blast е комбинация от три аминокиселини, третата, от които е таурин, аминокиселина, която се среща най-вече в месото. Тауринът подобно на креатина, увеличава обема на мускулните клетки, но стимулира и  мозъчната дейност. Тауринът подобрява възстановяването на нервната система и отпуска мускулите след тренировка.


51.49лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

 Приемайте 1 доза, 30 мин. преди тренировка и 1 доза непосредствено след тренировка .

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 600 г.
Количестно на доза 20.00 г.
Съставка Грамаж Процент
Въглехидрати 8г. 0%
Захари 0.5 г. 0%
Креатин Монохидрат 5г. 0%
Л-Глутамин 3 г. 0%
Таурин 2 г. 0%
Общо Калории 54.2 ккал. 0%

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към CGT BLAST - 600 г.

Добави коментар
Комбинация от креатин, глутамин и таурин CGT BLAST - 600 г. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.