Pycnogenol 30 мг 30 капсули Now Foods

Продукт №: G001448
Код на производителя: 3260

Антиоксидант

Pycnogenol 30 мг 30 капсули Now Foods е натурален растителен продукт направен от кората на крайморски Бор. Pycnogenol (Пикногенол) е богат на процианиди, специален клас водноразтворими антиоксидантни флавоноиди, които са изключително полезни в борбата със свободните радикали. Многобройни клинични изследвания показват, че Pycnogenol влияе благоприятно върху вените и артериите, както и върху цялата сърдечно-съдова система. В допълнение Пикногенолът оптимизира и намалява възпалителните процеси в тялото. Според едно изследване, проведено от д-р Скот Росефф - директор на Центъра по съвременна репродуктивна ендокринология в Уест Есекс, Англия, до 60% от страдащите от безплодие двойки имат проблем със зачеването вследствие на аномалии в спермата на мъжа. Вземайки Pycnogenol, за да увеличат нормално функциониращите сперматозоиди по един натурален начин, те биха могли да избегнат ин витро оплождането и да се радват на подобрена естествена фертилност. Или поне да предприемат по-малко инвазивни и скъпи процедури за нейното увеличаване." Продуктът на NOW Foods е изключително полезен и за мозъчните функции. Това е така, защото защитава кръвоносните съдове и защото е един от малкото приемани през устата антиоксиданти, които преминават с лекота кръвно-ликворната бариера, за да защитят мозъчните клетки.

Начин на употреба: 1-2 капсули дневно.


58,44 лв. 42.00лв.

Начин на приемане

1-2 капсули дневно.

Каква цел има

здраве за сърдечно-съдовата система

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15
Количество в опаковка 30 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Пикногенол 30 mg 0%
Цитрусови Биофлавоноиди 300 mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Pycnogenol 30 мг 30 капсули Now Foods

Добави коментар
Антиоксидант Pycnogenol 30 мг 30 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.