Пикногенол 50 мг

Продукт №: G005025
Код на производителя: 723913

За сърдечно-съдовата система 60 капс

  • Марка: GNC

Тази хранителна добавка има уникалното свойство да премахва токсините, да повишата защитните функции на организма, предпазва от действието на свободните радикали, стимулира кръвоносните съдове, намалява последствията за кръвоносните съдове при стрес и подобрява еластичността на кожата. Този продукт доставя цялостна защита на организма и е чудесна добавка към вашия хранителен режим.

 

Той е напълно натурален продукт, като една от най-важните му съставки е екстракт от морски бор.Освен това, той е мощен антиоксидант и  спомага на организма при борбата със стареенето.


132,33 лв. 91.30лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайтре по 1 капсула дневно.

Каква цел има

За подкрепа на имунната система и добро здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Пикногенол 50 мг

Добави коментар
За сърдечно-съдовата система 60 капс Пикногенол 50 мг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.