Ябълков оцет 500 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005407
Код на производителя: 2055

Естествен продукт при стрес и наднормено тегло

Ябълков оцет 500 мг 90 капсули Natural Factors се съдържат всички ценни компоненти на ябълковите плодове. Той изобилства от близо 100 съставки, сред които ензими, минерали, микроелементи и витамини. Ябълковият оцет допринася за протичането на нормалните метаболитни процеси, както и  за процесите на пречистване на организма, подкрепя кръвообращението и подпомага нормалното състояние на кожата, косата и ноктите. Подпомага правилното функциониране на организма по време на строги диети, тъй като му осигурява всички жизнено необходими вещества и повлиява благоприятно състоянието на чревната флора.

При наднормено тегло, нарушен метаболизъм и повишен апетит:

Изпитвате неконтролируем глад за прости въглехидрати и сладкиши, състоянието на кожата, косата и ноктите ви е влошено, забелязвате целулит на по-необичайни места, например – предната част на бедрата, както и мастни натрупвания на места, на които до сега не сте имали, не отслабвате, въпреки диетичните ограничения, на които се подлагате… Всичко това е знак за забавен метаболизъм. Ако не се коригира този проблем, има висок риск все повече да наддавате тегло, което пък би довело до други много по-сериозни последствия. Ябълковият оцет на Natural Factors подобрява обмяната на веществата, очиства оргнизма от токсините и намалява складирането на мазнини в тялото. Осигурява всички необходими хранителни вещества при спазване на диети за редукция на теглото и допринася за намаляване на „лошия” холестерол. Подпомага процесите на пречистване на организма и се отразява много благоприятно на кожата, косата и ноктите.

Приложение:
Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес. Допринася за достигането на нормални нива на токсините в организма, за нормалното храносмилане и кръвообръщение и за нормализиране на телесното тегло.

Забележки:
Не се препоръчва при бременност или кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Да се приемат по 2 капсули по 3 пъти на ден, за предпочитане с много вода.

ъдържание: в 1 капсула дн.доза:
Ябълков оцет (прах от плод) 500 mg 3000 mg
В който се съдържат:    
Витамин С (L-аскорбинова киселина) 1-3 mg* 6-18 mg*
Калий 300-450 µg* 1800-2700 µg*
Бор 4-8 µg* 24-48 µg*
*Количествата на витамин С, калий и бор в ябълковия оцет могат да варират.    


Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; млечни продукти, соя, пшеница или мая.

Други съставки: Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен магнезиев стеарат (овлажнител).


25,31 лв. 18.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден с много вода.


Каква цел има

За защита на клетките от оксидативен стрес.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 6.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Kалий 300-450 µg* 0%
Борон 4-8 µg* 0%
Витамин C 1-3mg* 0%

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Ябълков оцет 500 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт при стрес и наднормено тегло Ябълков оцет 500 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.