Ябълков оцет за отслабване 120 табл SWANSON

Продукт №: G003958
Код на производителя: SWD036

Оцет от ябълки 200 мг

Ябълков оцет за отслабване 120 табл SWANSON прочиства човешкия организъм по напълно естествен начин. Един от радиционните фаворити на диетолозите. Всички полезни качества на натуралния ябълков оцет събрани в една таблетка.

Ябълковият оцет (Apple Cider Vinegar) е една от най-популярните добавки сред диетолозите. Препоръчителен е за прочистване на човешкия организъм от токсини и натрупвания. Ябълковият оцет (Apple Cider Vinegar) на Свансон може да бъде полезен за всеки. Специалната му формула, по която е разработен, съчетава всички натурални полезни качества на чистия ябълков оцет. Качества събрани в малки, подходящи за из път таблетки.

През вековете Ябълковият оцет (Apple Cider Vinegar) се е използвал,  като ефективен инструмент за загуба на тегло и за  лечение на заболявания на кръвоносните съдове. Това е много полезна хранителна добавка безвредна дори за малки деца. Произвежда се без химически агенти, по естествен начин, чрез ферментация на презрели плодове в присъствието на кислород и оцетни бактерии.

Съдържащата се в ябълковия оцет киселина има безброй полезни качества.

Витамините и минералите в Ябълковият оцет (Apple Cider Vinegar) съдържат 20 жизненоважни минерали (магнезий, желязо, калций, натрий, сяра, мед, фосфор, силиций) и микроелементи, като оцетна киселина, оксалова киселина, оцетна киселина, млечна киселина и лимонова, ценни вещества, като баласт, редица ензими, аминокиселини и витамини (витамин А, витамин Е, витамин С, витамин Е, витамин В1, витамин В2 и витамин В6), които продават на Ябълковият оцет (Apple Cider Vinegar) анти-възпалителни и аналгетични характеристики, които насърчават намаляване на температурата, за облекчаване на пристъпите на мигрена, намаляване на отока и болката от артрит, ангина , треска, помога за нормализиране на храносмилателната флора, за зарастване на рани и други кожни лезии, както и за повишаване на имунитета.

Не на последно място Ябълковият оцет (Apple Cider Vinegar) повишава съсирването на кръвта и подобрява циркулацията на кръвта.


Състав:

Доза 1 таблетка

Ябълков оцет, Таблетки

Количество в доза 200 мг


Други съставки:

микрокристална целулоза (растителни влакна), стеаринова киселина, калциев карбонат, магнезиев стеарат, кроскармелоза натрий, глазура


Употреба:

Като хранителна добавка взимайте по една таблетка на ден с вода.


11,74 лв. 8.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 таблетка на ден с вода и храна

Каква цел има

За сваляне на килограми

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 120
Количестно на доза 1.00

За Билки Виж всички 287 продуктa

За по-добър начин на живот и добро здраве Ви предлагаме изцяло натурални и билкови продукти на световни марки с доказано качество. Те са със силно действие поради факта, че не е използвана химия или пестициди за да се извлекат полезните свойства и съставки.

Коментари към Ябълков оцет за отслабване 120 табл SWANSON

Добави коментар
Оцет от ябълки 200 мг Ябълков оцет за отслабване 120 табл SWANSON не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Билки на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.