Яйчен протеин неовкусен 544 гр Now Foods

Продукт №: G001451
Код на производителя: 2040

Eggwhite Protein

Яйчен протеин неовкусен 544 гр Now Foods има най-добър аминокиселинен профил от всички протеини на пазара. Eggwhite Protein има най-висока билогична стойност и съдържа всички необходими на човешкото тяло аминокиселини. Eggwhite Protein се усвоява по-бавно и затова е подходящ за прием вечер преди лягане. Използвайте го вечер преди лягане (за да осигурите необходимото количество протеин за нощта) и през деня като заместител на хранене. Яйчният протеин е изключително подходящ за хора, които са на диета и имат нужда от прием на чист протеин с минимално количество въглехидрати, а също и за тези, които имат непоносимост към лактоза и млечни продукти. Eggwhite Protein може да се използва за готвене - за повишаване на белтъчното съдържание на Вашите ястия.

Начин на употреба: Вечер преди сън. През деня като заместител на хранене. Преди и след тренировка.

 72,36 лв. 52.00лв.

Начин на приемане

20 гр. преди или след тренировка

Каква цел има

за възстановяване на мускулните клетки

Странични ефекти

Да не се приема от хора с непоносимост към яйчни продукти 

Хранителни факти

Дози в опаковката 27
Количество в опаковка 454 гр.
Количестно на доза 16.81 гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 16 g 0%
Натрий 250 mg 0%

За Яйчни Протеини Виж всички 22 продуктa

Яйчен протеин на прах е богат на разклонена верига аминокиселини, които подпомагат синтеза на протеин и гарантират, че хранителните вещества, които се консумират през целия ден са напълно използвани от тялото.Яйчен протеин на прах, продължава да бъде най-доброто допълнение към предоставяне на пълен профил на незаменими аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига и глутаминова киселина.

Коментари към Яйчен протеин неовкусен 544 гр Now Foods

Добави коментар
Eggwhite Protein Яйчен протеин неовкусен 544 гр Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Яйчни Протеини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.