Q-Sorb™ Co Q10 120 mg 30 caps.

Продукт №: G003498
Код на производителя: NB-00355

Хранителна добавка Ко-Ензим

Хранителната добавка Co Q-10 е витаминоподобно съединение, което катализира образуването на АТФ ( Аденозинтрифосфат), представляващ единствения източник на енергия за всички живи същества, започвайки от вирусите и завършвайки с човека. Конзим Q10 участва в изработването на 95% от цялата клетъчна енергия.

 

Коензим Q10 ( Co Q-10 ) е изклщчително важен за здравето на сърцето, тъй като това е органът, изразходващ най-много енергия. Човешкото тяло може да произвежда коензим Q10 използвайки метаболитни пътища.

 

Дефицитътна конезим Q10 е свързан с най различни проблеми, включително сърдечната аритмия, ангина и високо кръчно налягане, а също и проблеми свързани с регулирането на кръвната захар.

 

Хранителната добавка Коензим Q10  притежава висока антиоксидантна защита и активност. Той неутрализира свободните радикали и така допринася за запазването цялостта както на клетъчните структури, така и на клетката като цяло.


24,00 лв. 20.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули дневно.

Каква цел има

За общо здраве на организма и силен антиоксидант.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 30 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Коензим Q10 120 мг 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Q-Sorb™ Co Q10 120 mg 30 caps.

Добави коментар
Хранителна добавка Ко-Ензим Q-Sorb™ Co Q10 120 mg 30 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.