Raspberry Ketones 100 Tabs.

Продукт №: G005569
Код на производителя: 13867

Малинови кетони

  • Марка:

Малинови кетони се използват за първи път като овкусител през 1918 г. Много по-късно,  учените намират техните полезни свойства за намаляване на излишната мастна тъкан и контрол на теглото. Днес, тази съставка е ключов компонент в много хранителни добавки.

Raspberry Ketons  е естествена добавка с малинови кетони, които естествено се съдържат в малините и в други горски плодове.

 Малиновите кетони имат способността да изгарят мазнините и да предотвратяват образуването на нови. Попадайки в клетките, малиновите кетони разграждат мастните молекули до мастни киселини, които след това лесно се метаболизират в организма.Малиновите кетони не просто разграждат мазнините - те предотвратяват тяхното натрупване в тялото. Raspberry Ketons повишава вътрешната температура и ускорява метаболизма.


43.14лв.

Начин на приемане

Приема се по 1 таблетка 2 пъти дневно преди тренировка.

Каква цел има

За отстраняване на излишните мазнини и токсини от тялото.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към Raspberry Ketones 100 Tabs.

Добави коментар
Малинови кетони Raspberry Ketones 100 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на , моля свържете се с нас на 0879202042.