Raspberry Ketones 50 гр

Продукт №: G002383
Код на производителя: 15300

Кетон

Малинови кетони се използват за първи път като овкусител през 1918 г. Много по-късно,  учените намират техните полезни свойства за намаляване на излишната мастна тъкан и контрол на теглото. Днес, тази съставка е ключов компонент в много хранителни добавки.

Raspberry Ketons  е естествена добавка с малинови кетони, които естествено се съдържат в малините и в други горски плодове.

Малиновите кетони имат способността да изгарят мазнините и да предотвратяват образуването на нови. Попадайки в клетките, малиновите кетони разграждат мастните молекули до мастни киселини, които след това лесно се метаболизират в организма. Малиновите кетони не просто разграждат мазнините - те предотвратяват тяхното натрупване в тялото. Raspberry Ketons повишава вътрешната температура и ускорява метаболизма.
 
Малиновите кетони също така ускоряват обмяната  на веществата в клетките на нервната система. По този начин съдействат за повишаване на концентрацията.  Raspberry Ketons може да подтисне апетита и да намали мастните отлагания в кръвоносните съдове.

33,61 лв. 25.00лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

Приемайте по 100 мг три пъти на ден приблизително 25-30 минути преди хранене.

Каква цел има

Намалява мастните натрупвания,Ускорява изгарянето на мазнините,Подобрява концентрацията

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 500
Количество в опаковка 50 гр
Количестно на доза 0.10 гр

За Блокери Виж всички 26 продуктa

Блокери - това са продукти които имат за цел да блокират различни видове храни и рецептори както и да допринасят за по здравословен живот

Коментари към Raspberry Ketones 50 гр

Добави коментар
Кетон Raspberry Ketones 50 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Блокери на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.