real SAM-e (S-Adenosyl-L-methionine)

Продукт №: G005242
Код на производителя: hmb079

Антидепресант

Това е изключително полезен продукт, защото подпомага много функции в човешкото тяло, което допринася за подобряване на общото благосъстояние и предотвратява чувството на депресия, стрес и умора. Продуктът е особено полезен и за премахването на токсините от тялото и подобряване функцията на черния дроб.

Той има изключително благоприятно десйтвие върху ставите и подпомага забавянето процусите на стареене. Освен това, той влияе добре върху мозъчната функция, което играе голяма роля за цялото тяло. Продуктът помага при наличие на емоционален дисбаланс и ускорява възстановителния процес след такъв.

Продуктът помага за увеличаването на енергийните нива в организма и подобрява настроението. Той е полезен за отстраняване на стреса и подобряване на цялостното благосъстояние.


55.65лв.

Начин на приемане

Приемат се 1 или 2 капсули на ден, като това трябва да е през светлата част на денонощието. Ако се приемат 2 капсули, да не е наведнъж, а приемът да е разделен на 2 пъти.

Не се препоръчва приемът от бременни или кърмещи или хора с маниакална депресия.

Каква цел има

  • За отстраняване на депресията и умората.
  • За забавяне процесите на стареене.
  • За увеличаване на енергията.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 20 таблетки

За Умора стрес Виж всички 38 продуктa

Стресът е ответна реакция на нашия организъм в борбата му да се адаптира към случващото се в живота ни. Стресът е биологичен механизъм, чрез който реагираме на всички външни дразнения - физически, психически или сензорни. 

Коментари към real SAM-e (S-Adenosyl-L-methionine)

Добави коментар
Антидепресант real SAM-e (S-Adenosyl-L-methionine) не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Умора стрес на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.