Ресвератрол 325 мг 60 капс Nature's Way

Продукт №: G004680
Код на производителя: 15611

Естествен продукт подпомагащ сърдечно-съдовата дейност

Ресвератрол 325 мг 60 капс Nature's Way представлява полифенолен фитоалексин. Това е естествено съединение, съдържащо се в люспата на червеното грозде, в боровинките, в някои билки и даже във фъстъчените люспи. Ресвератролът може да се набавя по естествен начин чрез приема на храните, които го съдържат, както и посредством консумацията на млади червени вина. Ресвератролът притежава изключително силни антиоксидантни свойства. Благодарение на това, той възпира действието на свободните радикали, които по правило увреждат клетките. Повлиява добре сърдечно-съдовата система, спомага регенерирането на клетките, притежава общо укрепващи организма свойства. Ресвератролът подпомага дейността на нервната система, както и кондицията на ума и концентрацията.

Приложение:
Формулата на Ресвератрол допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на сърцето, черния дроб и кръвоносните съдове.

Забележки:
При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди приемане на продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 – 2 капсули дневно.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Екстракт от червено вино 200 mg 400 mg
30% Полифеноли (60 mg)    
Червено вино на прах 200 mg 400 mg
Японска пача трева 150 mg 300 mg
50% Ресвератрол (75 mg)    
Екстракт от гроздово семе 100 mg 200 mg
90% Полифеноли (95 mg)    

68,18 лв. 42.80лв.

Начин на приемане

Приемайте по една,две капсули дневно.

Каква цел има

За здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Ресвератрол 325 мг 60 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт подпомагащ сърдечно-съдовата дейност Ресвератрол 325 мг 60 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.