Ресвератрол натурален 50 мг х 60 капсули Now Foods

Продукт №: G001391
Код на производителя: 3339

Мощен антиоксидант

Ресвератрол натурален 50 мг х 60 капсули Now Foods e полифенол, който се среща в естествен вид в природата. Ресвератролът се извлича от обвивката на червено грозде и определени дребни безкостилкови плодове и други растения. Научни изследвания потвърждават силните мантиоксидантни свойства на Ресвератрола. Този полифенол е известен и с благоприятната си функция върху сърдечно-съдовата система посредством разнообразни механизми. Той спира действието на вредните свободни радикали, които са унищожителни за клетките. Ресвератролът притежава също и противоракови свойства и забавя стареенето. Resveratrol на NOW Foods е сравнително нов продукт на пазара, но несъмнено се превръща в един от най-силните и търсени антиоксиданти. Ресвератрол подсилва сърдечно-съдовата система и метаболизма. Приемът му намалява риска от сърдечен удар, предпазва от карциногени, намалява вредните последствия от радиацията, предпазва вътреклетъчните процеси, предпазва клетките на мозъка и нервната система от деградация, предпазва от натрупване на млечна киселина в клетките, унищожава токсини и вредни агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси. Resveratrol е полезен за метаболизма, повишава нивата на антиоксидантите в тялото, регулира нивата на холестерола в „здравословната зона”, енергизира и тонизира тялото.

Начин на употреба: Една доза дневно.


72,36 лв. 52.00лв.

Начин на приемане

1 доза на ден.

Каква цел има

За добро кръвно налягане и и общо здраве

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Екстракт от гроздови семки 10 mg 0%
Екстракт от Златен корен 400 mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Ресвератрол натурален 50 мг х 60 капсули Now Foods

Добави коментар
Мощен антиоксидант Ресвератрол натурален 50 мг х 60 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.