Ripped Fuel - 120 таблетки

Продукт №: G001842
Код на производителя: TW13

Термогенен фет бърбър

  • Марка:

TwinLab Ripped Fuel е термогенен фет бърбър, разработен по специална формула без глутен с използване на мляко от магарешки бодил, което подпомага нормалната функция на черния дроб и естествения процент на детоксикация на организма при загуба на тегло. подпомагаща забързването на метаболизма. TwinLab Ripped Fuel съдържа две мощни фази за поддръжката на така наречените "six packs", което го превръща в мощен двигател за изгаряне на излишните мазнини и подобрява дефиницията за мъже и жени.


142.82лв.

Начин на приемане

Приемайте 2 капсули 3 пъти дневно 30-60 минути преди хранене.

Каква цел има

Изгаряне на мазнини и подобряване на дефиницията за мъже и жени.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 120 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към Ripped Fuel - 120 таблетки

Добави коментар
Термогенен фет бърбър Ripped Fuel - 120 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на , моля свържете се с нас на 0879202042.