Rocked V2

Продукт №: G005566
Код на производителя: api07

Предтренировъчен продукт

  • Марка: API
  • Вкус: Лимонада, Плодов пунш, Ябълка

Продуктът комбинира няколко важни съставки и витамини, за да Ви помогне в изпълнението на висококачествено и ефективни тренировки. Rocked V2 помага за увеличаване на мускулната маса и силата.

Освен това, продуктът е изключително важен за подобряване на концентрацият и фокуса и има благоприятно действие, което подпомага повишаването на силата и енергията, което е еособено важно за подобряване на тренировките и резултатите от тях.

Още 5 до 10 минути след приема на този продукт, ще усетите неговите благоприятни действие върху тялото си и дейността на мозъка.

Подобряването на издръжливостта сащо ще подпомогне по-добрите тренировъчни резултати и ще Ви помогне за добиването на желания релеф и мускулатура.


125.10лв.

Начин на приемане

Приема се 1 доза 20 минути преди тренировка.

Не е желателен приемът до 4 часа преди сън.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За подобряване на мозъчната дейност.
  • За увеличаване на енергията и силата.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 40
Количество в опаковка 0.300 кг.
Количестно на доза 0.01 кг.
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 1.5 мг. 98%
Витамин B12 (Кобаламин) 2 мкг. 33%
Витамин B2 (Рибофлавин) 1.7 мг. 98%
Витамин B6 (Пиродоксин) 9.8 мг. 490%

За Умора, стрес и памет Виж всички 56 продуктa

Стресът и умората са  ответни реакции, чрез които организмът се стреми да се адаптира към случващото се в живота ни.  При стрес, депресия, преумора и безсъние, паметта рязко се влушава. Добрата памет не е само въпрос на генетични заложби и тренинг. Тя може да се удължи, като доставяме необходимите хранителни вещества на мозъка, улесняващи работата на невроните.

Коментари към Rocked V2

Добави коментар
Предтренировъчен продукт Rocked V2 не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Умора, стрес и памет на API, моля свържете се с нас на 0879202042.