Rooibos tea extract

Продукт №: G004085
Код на производителя: 57-0

РОЙБОС ЕКСТРАКТ

Swanson rooibos tea- ройбос се изпозлва за направата на мек, ароматен чай, известен със своите ползи за здравето  от повече от 300 години. Ройбос съдържа галова киселина и  други антиоксидантни полифеноли, специфични за чернодробните тъкани. Нашите капсули са стандартизирани до 20 % галова киселинна концентрация за силно действие.


16.79лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула дневно с храна и вода

Каква цел има

Облекчение на негативните последици от стреса, помага на чения дроб

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30
Количестно на доза 1.00

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Rooibos tea extract

Добави коментар
РОЙБОС ЕКСТРАКТ Rooibos tea extract не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.