Розмарин лист 400 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004828
Код на производителя: 14162

Естествен продукт при стрес и депресия

Розмарин лист 400 мг 100 капсули Nature's Way е донесен от монаси и също е бил широко разпространен. Среща се из цялото Средиземноморие, Черноморието и най-вече – в Кипър. Билката има още някои наименования като ливанче, бабин косъм, морска роса и индирлия. Розмаринът не е особено популярен в България, въпреки че е изключително полезен за човешкия организъм. Повлиява добре храносмилателната система много ефективно облекчава симптомите при т.нар. метеоризъм – състояние, характеризиращо се с изобилно количество газове в стомаха или червата. Способства за повишаване отделянето на стомашен сок, улеснявайки дейността на стомашно-чревния тракт. Розмаринът притежава и силно изразено благотворно действие върху нервната система. Подпомага паметовите способности и мисловната дейност.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на паметта и мисловната дейност.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни или кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 2 пъти дневно.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Розмарин (лист) 800 mg 1600 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки:Желатин (капсула), магнезиев стеарат.


18,09 лв. 11.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага мозъните функции.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Розмарин лист 400 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при стрес и депресия Розмарин лист 400 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.