Saccharomyces Boulardii 60 капсули Now Foods

Продукт №: G005955
Код на производителя: 16989

Пробиотик, който нормализира баланса в чревния тракт

Saccharomyces Boulardii 60 капсули Now Foods представляват дрожди, извлечени от тропическите плодове Личи и Мангостан. Най-честото му приложение е при лекуване на стомашни възпаления, диария, често приложение е при т.нар. „пътна треска“ – състояние, при което в следствие на пътуване при промяна на хранителните навици се получава чревно възпаление, нещо доста срещано при летните почивки. Приложението му не спира до тук, използва се като антибактериално средство, като поддръжка за здрава чревна флора, като подпомагащо средство за функциите на червата при усвояването им на хранителни вещества. Saccharomyces Boulardii запазва стабилността си при преминаване през стомаха, като по този начин е максимално ефективен при оздравителните си процеси над чревната флора. Приложението му е изключително разпространено, този клон дрожди е регистриран като лекарствено средство в над 100 държави по света. В някои случаи се използва и при лактозна нетолерантност, инфекции на пикочните пътища и уртикария (копривна треска). Saccharomyces Boulardii на Now Foods идва в разфасовка от 60 капсули, подходящи и за вегетарианци. В 1 капсула се съдържат 5 милиарда бактерии като препоръчителната доза е 2 капсули за максимален ефект.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули, 2-3 пъти дневно, между храненията.


76,53 лв. 55.00лв.

Начин на приемане

 1-2 капсули, 2-3 пъти дневно между храненията

Каква цел има

Продукта се изпозлва с цел подпомагане баланса на отделителната система и чревната флора.

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към Saccharomyces Boulardii 60 капсули Now Foods

Гост 14.10.2015 14:43 Оценка: 5.00 Mnogo ka4estvena marka!
Добави коментар
Пробиотик, който нормализира баланса в чревния тракт Saccharomyces Boulardii 60 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.