Салутил - 10 капсули

Продукт №: G005902
Код на производителя: 16-03854

За подобряване на храносмилането

  • Марка:

Салутил комбинира няколко бактериални щама, които са изключително важни за подобряване функцията на храносмилателната система и образуване на благоприятна чревна флора, коята да предпазва човешкото тяло от заболявания.

Продуктът е особено подходящ при наличието на подувания, диария, запек или тежест в корема, защото подобрява състоянието на чревната микрофлора. Нейното състояние е изключително важно за цялостното здравословно състояние, защото предпазва тялото от най-различни заболявания.

Салутил е полезен и след терапия с антибиотици, защото подобрява състоянието на чревната флора, нарушено вследствие от терапията и има защитна функция на стомашно-чревния тракт. Продуктът помага за подобряване на метаболизма и за предпазване от болестотворни бактерии.


15.31лв.

Начин на приемане

Приема се по една капсула на ден по време на хранене или до половин час след хранене, като най-добре е да се приема сутрин.

При наличие на диария или по-тежки състояние, е желателно дозата да се повиши на 3 таблетки на ден.

Не се препоръчва прием на деца до 3-годишна възраст.

Каква цел има

  • За подобряване функцията на храносмилателното система.
  • За премахване на запек, диария, подуване и тежест в корема.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 10
Количество в опаковка 10 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към Салутил - 10 капсули

Добави коментар
За подобряване на храносмилането Салутил - 10 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на , моля свържете се с нас на 0879202042.