Самбукус 200 мг 30 таблетки Nature's Way

Продукт №: G005073
Код на производителя: 14001

Естествен продукт срещу грип и настинка

Самбукус 200 мг 30 таблетки Nature's Way допринася за нормалното състояние на горните дихателни пътища. Благодарение на богатото съдържание на витамин С, е особено подходящ както за пушачи, така и като превантивно средство през есенно-зимните месеци. лодовете на черния бъз са богати на антиоксиданти, плюс значително количество витамин С. Укрепват организма и засилват естествените му защити срещу неблагоприятните външни фактори през студения сезон, поради съдържащите се в тях гликозидни вещества. Плодовият бъзов екстракт подкрепя обмяната на веществата и спомага изчистването на организма от натрупаните ненужни вещества. Притежава потогонно, слабително и диуретично действие.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на дихателната система, имунната система и обмяната на веществата.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Поставете таблетката до пълното и разтваряне върху езика. За ежедневна употреба: възрастни - 1 таблетка 1-2 пъти дневно, деца - 1 таблетка дневно. За интензивна употреба: възрастни - 2 таблетки 2 пъти дневно, деца - 1 таблетка 2 пъти дневно.

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Черен бъзBioActive стандартизиран екстракт (плод) от 6400 mg висококачествени култивирани плодове 100 mg 600 mg
Витамин С 100 mg 600 mg
Въглехидрати 1 g 6 g
Захар 1 g 6 g


Други съставки: захароза, фруктоза, магнезий, силика.


34,79 лв. 22.50лв.

Начин на приемане

Приемйате по една таблетка един,два пъти дневно.

Каква цел има

Укрепва дихателната и имунната системи.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Самбукус 200 мг 30 таблетки Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу грип и настинка Самбукус 200 мг 30 таблетки Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.