Самбукус без захар сироп 120 мл Nature's Way

Продукт №: G005072
Код на производителя: 6971

Естествен продукт срещу грип и настинка

Самбукус без захар сироп 120 мл Nature's Way съдържа стандартизиран екстракт от плодове на черен бъз (Sambucus nidra). Растението притежава слабителни, пикочогонни и потогонни свойства. В състава му влизат аминокиселини, биофлавоноиди, каротеноиди, танини, витамин С.

Черният бъз  подкрепя регулирането обмяната на веществата. Растението действа изключително благоприятно през есенно-зимния период, тъй като компонентите, влизащи в състава му засилват естествените защитни функции на организма. Слабителното му действие се дължи на съдържащите се в него смолисти вещества и пектини.

Плодовете на черния бъз съдържат най-активни съставки. Екстрактът от тях укрепва организма, поддържайки имунитета. Плодовете на растението допринасят за нормалното състояние на пикочо-половата и дихателната системи.

Самбукус сироп (без захар), съдържа биосертифициран екстракт от черен бъз с доказана бионаличност и супер ефективно действие. Изцяло натурална формула, без изкуствени оцветители, аромати или консерванти.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на дихателната система и имунната система.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
За ежедневна употреба: възрастни – по 2 к.л. (10 ml )дневно, деца – по 1 к.л. (5 ml) дневно. За интензивна употреба: възрастни –по 2 к.л. ( 10 ml ) 4 пъти дневно, деца – по 1 к.л .(5 ml ) 4 пъти дневно.

Съдържание: в 2к.л. (10ml) дн. доза
Черен бъзBioActive стандартизиран екстракт (плод) от 6400 mg висококачествени култивирани плодове 100 mg 400 mg
Въглехидрати 6 g 24 g
Калории 20 80


Други съставки: сорбитол, пречистена вода, глицерин, натурален вкус от малина, лимонова киселина.


32,00 лв. 20.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по 10мл. дневно.

Каква цел има

За укрепване на дихателната и имунни системи.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120мл.

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Самбукус без захар сироп 120 мл Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу грип и настинка Самбукус без захар сироп 120 мл Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.