Самбурекс имуностимулант с ехинацея и бъз 240 мл Calivita

Продукт №: G005102
Код на производителя: CV0171

Samburex 8 OZ - течен, мощен имуностимулатор

Самбурекс имуностимулант с ехинацея и бъз 240 мл Calivita поддържа адекватното функциониране на имунната система благодарение на всяка една своя грижливо подбрана съставка. Той е идеален не само през студените месеци от есента до пролетта, но е подходящ и за целогодишна употреба заради отличите си антиоксидантни, имуноукрепващи и витализиращи свойства.

Бъзът вероятно е добре познат на всеки, тъй като е широко разпространен в цяла Европа. От цветовете му се прави сироп, но малко хора знаят, че ако се приготвят по подходящ начин, плодовете също могат да се консумират. Освен това, той има редица полезни ефекти за нашия организъм. В народната медицина се използва отдавна, главно срещу настинка и кашлица, а също и за подобряване на храносмилането. Напоследък бъзът възстанови своята невероятна популярност на Запад, особено през зимния сезон, но също и по всяко време на годината в случай на прекомерно физическо и нервно напрежение. Всичко това се дължи на високите му концентрации на редица полезни вещества, в т.ч. флавоноиди (кверцетин, рутин), витамини A и C, плодови киселини, както и различни гликозиди, които, освен че са мощни антиоксиданти, притежават имуноукрепващи, забавящи стареенето и подобряващи общото състояние ефекти.

Другият главен компонент на формулата е комбинация от билкови екстракти, чиито две съставки са използвани целенасочено в народната медицина от векове (ако не и хилядолетия). Ехинацеята е една от най-добре познатите билки, произхождаща от тревистите низини на Северна Америка. Индианците са я използвали при простуда, рани, дори срещу ухапване от змии, както външно, така и вътрешно. Aстрагалусът е също толкова популярен в Китайската медицина. Дълго време той е бил смятан за един от главните източници на жизнена енергия (чи), със силен витализиращ ефект. Към билките във формулата добавихме витамин С и цинк, които също са добре познати със своето имуноукрепващо действие.

  • Съдържанието му е изцяло естествено.
  • Не съдържа добавена захар, изкуствени подсладители и консерванти.
  • Не съдържа алкохол, което дава възможност за широката му употреба.
  • Активните му съставки присъстват във високи дози и концентрирана форма, допълвайки се по синергичен начин.

 

Активни съставки / 5 мл:

Екстракт от черен бъз - 5000 мг

Патентована билкова смес - 130 мг

Витамин C - 100 мг

Цинк - 5 мг

*екстракт от Echinacea purpurea, екстракт от органична Echinacea angustifolia, екстракт от органичен Astragalus membranaceus.

Дозировка:
1 чаена лъжичка (5 мл) дневно. След отваряне да се държи в хладилник. В случай на бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба! Не се препоръчва на деца под 1 г. възраст, както и при свръхчувствителност към растения от семейство Кръстоцветни.

ВНИМАНИЕ!

  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното и разнообразно хранене, както и здравословния начин на живот.
  • Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
  • Да не се надвишава препоръчителната дневна доза!

123,18 лв. 69.85лв.

Начин на приемане

1 чаена лъжичка (5 мл) дневно.

Каква цел има

Мощен имуностимулатор

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 24
Количество в опаковка 120
Количестно на доза 5.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 100 mg 0%
Цинк 5 mg 0%

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Самбурекс имуностимулант с ехинацея и бъз 240 мл Calivita

Добави коментар
Samburex 8 OZ - течен, мощен имуностимулатор Самбурекс имуностимулант с ехинацея и бъз 240 мл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.