T3 90 caps

Продукт №: G003585
Код на производителя: S056

хранителна добавка за намаляне на тегло

  • Марка:

Хормоните на щитовидната жлеза стимулират съединение, наречено T-3, работата на щитовидната жлеза е да отделя хормони това от своя страна, води до увеличаване на клетъчните ензими, които контролират всички клетъчни процеси, което влияе върху вашия метаболизъм, или колко бързо да се горят калории.


43.14лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула 3-4 пъти

Каква цел има

Горене на калории

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 90
Количестно на доза 3.00

За Хормонно-стимулиращи продукти Виж всички 137 продуктa

Тези продукти  са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. С покачването и стимулирането на хормоналните баланси в органоизма ни тези продукти спомагат за пълноценно покачване на мускулна маса. Хормоните в тялото ни са важна част за функционирането на всеки един организъм всички тези функции допринасят за различни процеси и предпазват организма. Най често срещания хормон е тестостеронът и естрогена. Тестостерона е мъжки хормон повишаването на нивата му преминават в женски хормон естроген. 

Коментари към T3 90 caps

Добави коментар
хранителна добавка за намаляне на тегло T3 90 caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Хормонно-стимулиращи продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.