Санго корал 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005931
Код на производителя: PV - 49

При костно-ставни проблеми

Санго корал 60 желатинови капсули PureVital е създаден на базата на коралите санго, които се срещат само на крайбрежието на японския остров Окинава, чиито жители се славят с дълголетието си. По време на своя живот коралите, филтрирайки водата, натрупват калций и други важни за организма минерали. От японските корали санго се добива естествен калциев карбонат.  Естествените минерали по принцип се приемат по-добре от организма. Този продукт е идеален естествен източник на калций за вашия електролитен баланс. Незаменимо средство при остеопороза.


Една капсула Санго Корал съдържа:

Санго корали - 500.000 мг: Коралите Санго по структура и химичен състав много приличат на човешките кости. Нашия организъм усвоява по-лесно витамините и микроелементите от органичен произход (т.е. тези, които се съдържат в организма на живите същества), а тези от изкуствен произход и минералите от неорганичен произход (утаечните скали) се усвояват трудно. Това е причината излишъкът на калций от неорганичен произход да доведе до образуване на камъни в бъбреците. Коралите Санго са добър източник на естествен калций, който има изключително положително влияние при заболяванията на опорно – двигателния апарат, стомашно–чревния тракт, кожни и сърдечно – съдови заболявания, артрит.


Царевично нишесте - 10.000 мг: Царевичното нишесте обикновено се използва като помощно вещество или пълнител, с цел улесняване на пълненето на капсулите с природни продукти, билки и екстракти.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 


Магнезиев стеарат - 10.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


58,44 лв. 42.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За здрави кости и стави.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Санго корал 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
При костно-ставни проблеми Санго корал 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.