Сао Палмето 500 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005206
Код на производителя: 4253

Естествен продукт при увеличена простата и проблем с уринирането

Сао Палмето 500 мг 90 капсули Natural Factors е източник на наситени и ненаситени мастни киселини мастни киселини, стероли, цинк и други природни компоненти, които въздействат много благоприятно върху пикочо-половата система. Сао палмето облекчава симптомите при възпаление, намалява позивите за уриниране и поддържа нормалното функциониране на пикочния мехур. Сао палмето поддържа нормалите сексуални функции, помага за намаляване размера на простатата, намалява болката и дискомфорта. Сао палмето оказва диуретично и силно противовъзпалително действие, и намалява паренето и дискомфорта.

При увеличена простата и проблеми с уринирането:

С напредването на възрастта, размерът на простата постепенно започва да се увеличава. Това предизвиква проблеми с уринирането: болка и парене при уриниране, непрекъснато усещане за непълно изпразване на мехура, накъсана, слаба струя на урината, чести позиви за ходене по малка нужда, включително през нощта, задръжа на урина и др. Увеличената простата е състояние, характерно за мъжете над 50 – 60-годишна възраст. Ако не се предприемат навременни мерки за подиряване на състонието, може да се стигне до тежки бъбречни проблеми, кървене, образуване на камъни в пикочния мехур, и други.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на стомаха, червата, храносмилането, нервната система и дихателните пътища, както и за нормалните нива на токсините в организма.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
По 4 капки директно под езика или разтворени във вода. Усещане на затопляне е нормално.

Съдържание (в 4 капки/0.16 ml) дн. доза
Риган масло Organic 30 mg 30 mg
доставящо 80% Карвакрол 24 mg 24 mg
Витамин Е (D-алфа-токоферол) 1 mg 1 mg
Маслиново масло Органикстудено пресовано 120 mg 120 mg


Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.


29,39 лв. 20.20лв.

Начин на приемане

За най-добър ефект, приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно с храна.

Каква цел има

Подпомага нормалното функциониране на пикочните пътища и простата.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули

За Сау Палмето Виж всички 9 продуктa

Сау Палмето е за всички мъже в зряла възраст, които са предразположени към нарастване размера на простатата. Макар на билката да се придават чудодейни свойства на афродизиак, научните изследвания не потвърждават това. Ефектът от нея е най-вече предпазващ и профилактичен.

Коментари към Сао Палмето 500 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт при увеличена простата и проблем с уринирането Сао Палмето 500 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Сау Палмето на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.