Model 1000DLS

Продукт №: G002258
Код на производителя: 5096

Фитили

  • Марка:
  • Цвят: Черен

SCHIEK Model 1000DLS - Dowel Lifting Straps


Фитилите са задължителна част от фитнес екипировката и е изключително важно да бъдат комфортни. Моделът на SCHIEK - Dowel Lifting Straps e подходящ за тези, които не обичат дългите фитили. Дебелината им е 6 мм, а дължината на акрилната лента, която завършва с гумен дюбел, е 15,2 см. Дюбелът играе ролята на клин между ръката и лоста(спортния уред). Ремъците са изработени от полиакриламид с неопренова подложка и осигуряват сигурен захват без риск от изплъзване. Моделът включва широка и здрава катарама, изработена от неръждаема стомана, която поддържа китката в правилна позиция и регулира силата на пристягане. 

 
Предимства:
 
  • Намалява риска от травми
  • Сигурен захват и добро сцепление
  • Без риск от изпълзване
  • Намалява напрежението върху дланите
 
Размери: Един размер
 
Забележка: Фитилите трябва да се перат със студена вода и да се сушат на стайна температура! Една година гаранция!
 
За още по-добра тренировка, заложи на сигурността - поръчай SCHIEK Model 1000DLS - Dowel Lifting Straps сега!

60.49лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Каква цел има

Фитилите са аксесоар, който работи на принципа на ласото – примка, която се захваща за китката, и край, който се увива около щангата, лоста, халките или повърхност на друг спортен уред.

Странични ефекти

Няма.

За Фитили Виж всички 19 продуктa

Фитили-Има много и различни упражнения, за които ще видите да се ползва фитил, но най–често срещан и широко използван е този при набиранията, гребането с щанга, мъртвата тяга и раменното повдигане. Това са упражнения с големи тежести, изискващи сила и издръжливост на хвата.


Коментари към Model 1000DLS

Добави коментар
Фитили Model 1000DLS не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фитили на , моля свържете се с нас на 0879202042.