Psycho 306g.

Продукт №: G002319
Код на производителя: 14697

Комплексни, мускулно напомпване

  • Марка: Scivation
  • Вкус: Плодов пунш

SCIVATION Psycho има няколко действия:

 
 "Blow-Up Blend" подпбрява кръвоснабдяването на  кръвоносните съдове в мускула, осигурява равномерно мускулно напомпване, доставя субстрати за увеличаване на обема и задейства бързото действие на пред-тренировъчните субстрати Limitless Muscle и Possessed Cognitive.
 
 "Limitless Muscle Blend" спомага за  изграждане на мускулна маса и увеличаване на силата с оптимлано действие преди, по време и след тренировка. Благодарение на едни от съставките - креатин, таурин и бета-аланин, тази смес повишава силата, енергията и издръжливостта, стимулира мускулния растеж и съкращава времето за възстановяване.
 

 “Possessed Cognitive Blend изпълнява често пренебрегва, но жизненоважна функция: поддържа връзката между умственото и физическото натоварване. Без да разчита на стимуланти, SCIVATION Psycho съдържа малко количество кофеин, подкрепено от премерена доза Dendrobium Nobile и Sceletium tortuosum, съставки с положително действие върху когнитивната функция. Тази смес дава ускорение, поддържа мисловно-физическата връзка, осигурява фокус и енергия, за да достигнеш пълния потенциал от всяка тренировка


101.58лв.

Начин на приемане

Приемат се по 1-3 супени лъжици 30 минути преди тренировка. Консумирайте много течности по време на тренировката.

Каква цел има

Кръвоснабдяване, напомпване на мускула и спомагане при интензивни физически натоварвания по време на тренировка.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Съставка Грамаж Процент
Витамин B12 (Кобаламин) 3 мцг 53%
Витамин B6 (Пиродоксин) 3 мг 161%
Витамин C 11 мг 18%
Витамин А 11 iu 1%
Калций 25 мг 3%

За Комплексни Аминокиселини Виж всички 85 продуктa

Комплексни Аминокиселини са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението. Коплексните аминокисели са съвкупност от всички незаменими и заменими аминокисели(Бцаа, в свободна форма както и есенцалните аминокиселини)

Коментари към Psycho 306g.

Добави коментар
Комплексни, мускулно напомпване Psycho 306g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Аминокиселини на Scivation, моля свържете се с нас на 0879202042.