Selenium 100ug. / 100 Tabs.

Продукт №: G004476
Код на производителя: 9211

Витамини и минерали

  • Марка:

Селенът подпомага: действията на имунната система, здравата и перфектно работеща сърдечно-съдова система; оптималната функция и здраве на очите; детоксикацията на организма; функцията на черния дроб; предпазването на клетките включително от тежки метали като живак и кадмий; функцията на щитовидната жлеза; понижаване на холестеролните отлагания в съдовете; повишаване на добрия и намаляване на лошия холестерол; намаляване събирането на тромбоцитите на кръвта; ускоряване действието на витамин Е; растежа и прогреса на ембриона; противовъзпалителните процеси.


31.99лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една таблетка дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето и имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Селен 100мгр. 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Selenium 100ug. / 100 Tabs.

Добави коментар
Витамини и минерали Selenium 100ug. / 100 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.