Сена лист 450 мг 100 капсули Natura's Way

Продукт №: G004826
Код на производителя: 17000

Естествен продукт при храносмилателни нарушения

Сена лист 450 мг 100 капсули Natura's Way представлява малък храст, познат и под наименованието майчин лист. Още древните народи са използвали различни видове сена като слабително средство.

Подпомага чревната перисталтика, благодарение на съдържащите се в нея сенозиди. Те провокират лигавицата на дебелото черво, предизвиквайки мускулна контракция, която пък на свой ред води до раздвижването на червата.

Приложение:
Допринася за за нормалното функциониране на червата от 6 до 12 часа след приема.

Забележки:
Да не се използва при гадене или повръщане, освен при препоръка от лекар. Консултирайте се с лекар, ако забележите промяна във функционирането на червата, която продължава повече от 2 седмици. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
За възрастни и деца над 12 години- по 2-4 капсули 1-2 пъти на ден. За деца от 2 до 12 години- по една капсула. За деца под 2 години се консултирайте с лекар. Честата употеба може да доведе до зависимост.

Съдържание: в 4 капс. дн. доза
Сена (лист) 1,8 mg 3,6 g
Витамин С 8 mg 16 mg
Калций 40 mg 80 mg
Натрий 5 mg 10 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: Растителна капсула.


22,26 лв. 14.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули един,два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага функциите на червата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 8мг. 0%
Калций 40мг. 0%
Натрий 5мг. 0%
Въглехидрати 1гр. 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Сена лист 450 мг 100 капсули Natura\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при храносмилателни нарушения Сена лист 450 мг 100 капсули Natura's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.