Септофорт

Продукт №: G005905
Код на производителя: wmk04

За намаляване болката в гърлото

  • Марка:

Този висококачествен продукт съдържа хлорхексидин диглюконат, който има доказано благоприятно действие при наличие на болки в гърлото, афти или след вадене на зъб или сливици, защото предотвратява риска от развиване на инфекции.

Септофорт има силно дезинфектантно и антисептично действие, което е изключително важно за здравето на устата и гърлото. Продуктът действа като атакува инфекциозните причинители и не им дава възможност за размножаване. 

Продуктът е особено полезен за намаляване риска на бактериални инфекции, като премахва причинители като стафилококи и стрептококи, както и гъбички. Освен това, Септофорт е полезен за подобряване здравето на венците, носоглътката и устната кухина.


5.01лв.

Начин на приемане

Възрастни - приема се по 1 таблетка няколко пъти през деня през 2 часа.

Деца - приема се по 1 таблетка 3 пъти на ден.

Каква цел има

За премахване на болки в гърлото.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 12 таблетки

За Лекарства за смучене Виж всички 2 продуктa

В тази категория ще намерите различни лекарства и таблетки за смучене, които ще облекчат неприятните симптоми, например от възпалено гърло.

Коментари към Септофорт

Добави коментар
За намаляване болката в гърлото Септофорт не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства за смучене на , моля свържете се с нас на 0879202042.