Shark Cartilage 750 mg. / 45 Caps.

Продукт №: G004315
Код на производителя: 675

Витамини и минерали

  • Марка:

Хрущялът от акула спира създаването на слаби и многобройни кръвоносни съдове, които са проблем при попвечето заболявания. При ревматоидния артрит е възможно да има атипичен растеж на капиляри, което да разгради ставния хрущял. Хрущялът от акула неутрализира инвазията на тези допълнителни кръвоносни съдове и понижава сковаността на ставите и болката.  

Остеоартрита обикновенно започва с дегенерация и изтаняване на ставния хрущял последвани от уголемяване на кръвоносни съдове водещо до калцифициране и разрушение на хрущяла. Намаляването на изграждането на тези допълнителни съдове може много да намали ставното възпаление и болките. В допълнение, мукополизахаридите от хрущяла на акула могат в голяма степен да възстановяват ставните тъкани.

Псориазисът също е базиран на изграждането на допълнителни капиляри. При диабетната ретинопатия атипични кръвоносни съдове могат да разраснат в окото и да допринесат за загуба на зрението.А


69.58лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Консумирайте по осем капсули равномерно през деня.

Каква цел има

За укрепване на здравето и имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 45 капсули
Съставка Грамаж Процент
Калций 330мг. 0%
Въглехидрати 3гр. 0%
Холестерол 5мг. 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Shark Cartilage 750 mg. / 45 Caps.

Добави коментар
Витамини и минерали Shark Cartilage 750 mg. / 45 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.