Shark Liver Oil 500 mg. / 60 Caps.

Продукт №: G004512
Код на производителя: 676

Витамини и минерали

  • Марка:

Маслото от черен дроб на акула ускорява имунната система. Алкилглицеролите имат антибиотично и антигъбично функция. Те участват в създаването на бели кръвни клетки и стимулират имунната система. Скваленът се преобразува в жлъчни киселини и подпомага заздравителните и предпазните функции в мастните тъкани. Маслото от черен дроб на акула подпомага зарастването на язви на устната кухина.


69.56лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една,две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Shark Liver Oil 500 mg. / 60 Caps.

Добави коментар
Витамини и минерали Shark Liver Oil 500 mg. / 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на , моля свържете се с нас на 0879202042.