Shen Min? Vitalize Shampoo 237 ml

Продукт №: G001080
Код на производителя: Vita001

Шампоан за изтаняла коса

  • Марка: Natrol
  • Цвят: Бял

Shen Min® Vitalize Shampoo 237 ml  е шампоан за изтъняла  коса подкрепя и тонизира скалпа и косъма за по качествено подкрепяне на външния вид на изтънялата коса. Формулата съдържа растителни екстракти, които почистват кожата на главата, докато подхранва фоликулите да помага на косата да постигне максимална дебелина, плътност и дължина естествено. Използвани са само качествени съставки и е безопасно за химически чувствителни индивиди и всеки, който иска лъскава, здрава коса.


25.36лв.

Каква цел има

За изтаняла коса и подхранване.

Хранителни факти

Дози в опаковката 237ml
Количество в опаковка 237ml
Количестно на доза 1.00ml

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Shen Min? Vitalize Shampoo 237 ml

Добави коментар
Шампоан за изтаняла коса Shen Min? Vitalize Shampoo 237 ml не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.