Шийтаке & Майтаке 400 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004990
Код на производителя: 64500

Антиоксидант за енергия и имунитет

Шийтаке & Майтаке 400 мг 60 капсули Nature's Way е дива гъба, широко разпространена в Китай, Япония и други азиатски държави. Гъбата се култивира в много страни по света, включително и в Европа. Освен че е вкусна, гъбата притежава и полезни свойства. Шийтаке е мощен имуностимулатор и адаптоген и подкрепя организма. Майтаке води началото си от планините на североизточна Япония и расте в долната част на дъбовите дървета. Тя е силен адаптоген, повишаващ жизнеността, много богата на витамините В1, В2, В6 и Д, протеини, въглехидрати, фибри, аминокиселини, калий, калций, цинк, фосфор, магнезий и др. Ценните съставки в Майтаке активират определени клетки и протеини, и подпомагат клетъчната имунна система. И двете гъби се консумират от цели 3000 години в Япония и Китай, където са наричани „еликсир на живота”. Те изобилстват от активни вещества и тонизират нервната система, пречистват тялото от излишните токсини, зареждат с енергия и действат силно имуностимулиращо.

Приложение:
Допринася за поддържане на нормалното ниво на кръвно налягане, както и за нормалното функциониране на сърдечната и имунната системи.

Забележки:
При бременност или кърмене, консултирайте се с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 1-2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Екстракт от Шийтаке(стебло, цял мицел), 10% бета глюкан 100 mg 200 mg
Екстракт от Майтаке(стебло, цял мицел), 30% бета глюкан 100 mg 200 mg
Овес (зърна) 200 mg 400 mg

48,69 лв. 31.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула един,два пъти дневно.

Каква цел има

За регулиране на кръвното налягане.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Шийтаке & Майтаке 400 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Антиоксидант за енергия и имунитет Шийтаке & Майтаке 400 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.