Шизандра плод 580 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004805
Код на производителя: 16800

Естествен антиоксидант за повишаване на имунитета

Шизандра плод 580 мг 100 капсули Nature's Way представлява своеобразен имуномодулатор и мощен антиоксидант. Tонизира нервната система. Допринася за концентрацията и паметовите способности. Благоприятства мозъчната дейност. Подпомага нормалното функциониране на храносмилателната система и детоксикира организма. Подкрепя работата на сърдечно-съдовата система.

Приложение:
Китайски лимонник. Една от десетте най-чисти билки. Допринася за нормалната енергичност, работоспособност и памет, както и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Шизандра (плод) 1060 mg 2 120 mg
Въглехидрати 1 g 2 g
Калории 5 10


Други съставки: Желатинова капсула.


26,44 лв. 18.40лв.

Начин на приемане

Консумирайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

Подобрява мозъчната дейност и придава енергия на тялото.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Шизандра плод 580 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен антиоксидант за повишаване на имунитета Шизандра плод 580 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.