Силициев диоксид 500 мг 90 таблетки Now Foods

Продукт №: G001877
Код на производителя: 1490

Silica Complex

Силициев диоксид 500 мг 90 таблетки Now Foods е съединение, което участва в производството на Силикон. Silica Complex е продукт, съдържащ органично чистата форма на Силикон, който се извлича от растението Хвощ. Silica Complex се грижи за добрата костна и ставна структура, както и за здравината на ноктите и косата. В продукта се съдържат още калций, цинк, манган и бор, които подпомагат нормалното развитие на костите и зъбите и предпазват от остеопороза. Силицият е органичен минерал, който успешно забавя процесите на стареене на организма, подобрява структурата и устойчивостта на кръвоносните съдове и стимулира имунната система. Екстрактът от хвощ (съдържащ и активната съставка на продукта – Силициев Диоксид) е важен за очите и гърлото.


Начин на употреба:

таблетка 2-3 пъти дневно с хранатa50,42 лв. 36.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно с храната.

Каква цел има

За подобряване на костната структура.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Силициев диоксид 500 мг 90 таблетки Now Foods

Добави коментар
Silica Complex Силициев диоксид 500 мг 90 таблетки Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.