Ски маска POGO UV 400

Продукт №: G006361
Код на производителя: 3171-1038232

Маска за ски

Ски маска POGO UV 400 е специално разработена за каране на ски и сноуборд, както и за всички други зимни спортове, при които е необходима ефективна защита на Вашите очи. Осигурява максималната възможна защита на очите. Спира на 100 % UVA, UVB, UVC лъчите, които са вредни за очите Ви. Има двойна плака за предотвратяване конденза и осигуряване на ясна видимост по време на употреба. Разполага с вентилационни отвори, които предпазват плаките от запотяване, замъгляване и намаляване на видимостта. Очилата не са подходящи за поставяне върху очила с диоптер. Ски маската е съвместима с всички модели ски каски. 

 

Техническа характеристика:

  • Цвят на рамката: бял / жълт
  • Mатериал: поликарбонат
  • UV 400
  • Спира на 100 % UVA, UVB, UVC лъчите
  • Категория на стъклата: 3
  • Слънчева трансмисия: 8-18 %
  • Употреба: силна слънчева светлина
  • Опаковка: картонена кутия
  • Гаранция: 1 година


FOG BLOCK
Уникалната технология FOG BLOCK максимално защитава плаките от запотяване. Хидрофилното покритие от вътрешната страна на плаките абсорбира влагата, преди  очилата да се запотят.
Внимание: не излагайте вътрешната страна на плаките в досег до твърди и остри предмети, за да се избегне надраскване и повреждане на FOG БЛОК покритието.

CONTOURED FOAM
Мекият протектор, направен от специален материал, се адаптира към всяка формата на лицето и създава усещане за комфорт, дори при продължително използване на ски маската.Запазва лицето при неочаквано спиране от нараняване.

ADJUSTABLE ELASTIC STRAP
Двустранно регулируема ластична лента с опция за откопчаване. Лентата е прикрепена на куки към външната част на рамката, което допринася за по-голямо удобство, когато носите ски маската заедно с каска.

USEFUL PROTECTIVE CASE
Ски маската се предлага с удобно меко калъфче за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания. Калъфчето може да се използва и за почистване на ски очилата, в случай на нужда.


66.50лв.

За Зимни спортове Виж всички 121 продуктa

В тази категория можете да намерите много и различни зимни спортове и всичко за тях - кънки на лед, сноуборд, шейни, ски, облекло, оборудване и много други.

Коментари към Ски маска POGO UV 400

Добави коментар
Маска за ски Ски маска POGO UV 400 не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зимни спортове на LHOTSE, моля свържете се с нас на 0879202042.